Ako sme v našej rodinnej firme začali robiť zmeny k lepšiemu

 

Týmto článkom by sme sa s vami chceli podeliť o vzrušujúce novinky z našej rodinnej firmy, ktorá už 8 rokov prináša krásu do vašich domovov prostredníctvom samolepiek na stenu. Verím, že vám tento príspevok prinesie rovnako veľkú radosť, ako nám prinieslo pripravovať tieto zmeny pre vás.

 

Začíname s vlastnou výrobou samolepiek

Počas týchto rokov sme si uvedomili, že naša vášeň pre kvalitu a spokojnosť zákazníka nás ženie ďalej. Vždy sme sa snažili ponúkať vám to najlepšie, ale postupne sme zistili, že by sme mohli urobiť ešte viac. Ako ste si možno všimli, často sme sa stretávali s problémami s kvalitou a dodacími lehotami od našich externých výrobcov. Už viac nechceme, aby tieto prekážky stáli medzi nami a vami. Preto sme sa rozhodli pre veľký krok - začať samolepky navrhovať a tlačiť priamo u nás.

 

Inovácia vďaka Latexovej tlači

S hrdosťou vám oznamujeme, že naše samolepky s označením PIPPER EcoPrints™, sú teraz vytlačené najmodernejšou technológiou Latexovej tlače. Táto technológia prináša nie len vynikajúcu kvalitu obrazu, ale je aj úplne nezávadná. Farby sú živé, odolné a ekologické, čo znamená, že sú bezpečné aj pre tie najmenšie deti.

 

Kvalitné materiály pre vaše domovy

Vyberáme len tie najkvalitnejšie materiály, aby sme zabezpečili, že vaše samolepky zostanú tam, kde majú, a pritom neublížia vašim stenám. Chceme, aby naše produkty boli nielen krásne, ale aj trvácne a bezpečné. O konkrétnych materiáloch, na ktoré tlačíme, vám poviem viac v samostatnom blogu. Rovnako sa môžete tešiť na blog o celom procese tlače - od návrhu až po odoslanie.

 

Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá

Najviac sa tešíme na možnosť personalizácie samolepiek podľa vašich predstáv. Vieme, že každý z vás má jedinečný štýl a chceme, aby sa to odrážalo aj na stenách vášho domova. S vašimi nápadmi a našou technológiou môžeme spoločne vytvoriť niečo úžasné.

 

Vpred s radosťou a optimizmom

Veríme, že tieto zmeny prinesú veľa pozitívnych skúseností nielen nám, ale hlavne vám, našim milovaným zákazníkom. Sme nadšení, že sa môžeme podeliť o túto novú kapitolu našej firmy a tešíme sa na všetky nádherné samolepky, ktoré spolu vytvoríme.


pipper klub-9

 

 ❤️ PIPPER.